Godin kandalló

Godin kandallók

  Prémium kategória  
  Európa talán legpatinánsabb gyártójától  

Rusztikus kandalló: a hangulatos téli esték elengedhetetlen kelléke

2020.10.14.

Egy rusztikus kandalló mellett forró teát iszogatni, miközben odakint hull a hó - ez szinte mindenki számára egy idilli kép, amit legalább egyszer szeretne megtapasztalni. Azonban nem kell, hogy ez csak ábránd maradjon, hiszen akár az otthonunkat is díszítheti egy!

A¬†rusztikus kandall√≥¬†a r√©gm√ļlt idŇĎk hangulat√°t, a hegyi mened√©kh√°zak otthonoss√°g√°t hozza el b√°rki otthon√°ba, √°m fontos, hogy ha mellette d√∂nt√ľnk, akkor a k√∂rnyezetet hozz√° kell igaz√≠tanunk. A kandall√≥ ugyanis mindig a szoba f√≥kuszpontja lesz, √©s ha el√ľt a k√∂rnyezet√©tŇĎl, akkor nem a¬†rusztikus kandall√≥t¬†fogjuk idegennek √©rezni, hanem minden m√°st, ami k√∂r√ľlveszi. √Čpp ez√©rt √©rdemes alaposan megfontolni, hov√° is helyezz√ľk el, hiszen minden egy√©bre kihat√°ssal lesz, az √°talak√≠t√°sok pedig nem csak idŇĎig√©nyesek, de k√∂lts√©gesek is lehetnek.

A¬†rusztikus kandall√≥ Budapesten¬†is beszerezhetŇĎ, amennyiben hozz√°nk fordul. Tekintse meg referenci√°inkat, majd forduljon hozz√°nk bizalommal megadott el√©rhetŇĎs√©geink egyik√©n, √©s k√©rjen √°raj√°nlatot koll√©g√°inkt√≥l!

Kandall√≥k Budapesten: k√©sz√ľlj√∂n vel√ľnk az ŇĎszi √©s t√©li idŇĎszakra!

2020.09.23.

Az ŇĎsz bek√∂sz√∂nt√©vel ism√©t elŇĎt√©rbe ker√ľlnek a kandall√≥k. Sokan, m√©g a nagyobb hidegek meg√©rkez√©se elŇĎtt szeretn√©k be√©p√≠ttetni a fŇĪtŇĎberendez√©seket. Amennyiben √Ėn is ehhez a t√°borhoz tartozik, √©s a fŇĎv√°rosban keres olyan c√©get, ahol minŇĎs√©gi, ig√©nyes k√≠n√°latb√≥l v√°logathat, aj√°nljuk figyelm√©be¬†kandall√≥inkat Budapesten!

Kandall√≥inkat Budapesten¬†bemutat√≥term√ľnkben meg tudja tekinteni, ahol √≥ri√°si k√≠n√°lat v√°rja a vevŇĎket. T√∂bbf√©le st√≠lus√ļ, alapanyagb√≥l k√©sz√ľlt fŇĪtŇĎberendez√©ssel tal√°lkozhat n√°lunk. A v√°laszt√©kban biztosan megtal√°lja az ig√©nyeknek megfelelŇĎ term√©ket. Eszt√©tikailag √©s szerkezetileg egyar√°nt kifog√°stalan kandall√≥kat k√≠n√°lunk a v√°s√°rl√≥knak. Ak√°r √©p√≠tkez√©s, fel√ļj√≠t√°s ut√°n is felkereshet benn√ľnket.

Ismerkedjen meg a term√©kk√≠n√°lattal, tekintse meg¬†Budapesten kandall√≥¬†v√°laszt√©kunkat bemutat√≥term√ľnkben! A kedvezŇĎ √°rakr√≥l sem feledkez√ľnk meg, ez√©rt anyagi szempontb√≥l is √©rdemes minket v√°lasztani. Ha szeretne idŇĎpontot k√©rni, vagy k√©rd√©sei lenn√©nek, keressen benn√ľnket bizalommal a megadott el√©rhetŇĎs√©geinken!

 

Modern kandallót szeretne építtetni?

2020.08.31.

A kandall√≥k m√°r a modern st√≠lus√ļ ingatlanokb√≥l sem hi√°nyozhatnak. Ez esetben term√©szetesen olyan berendez√©sre van sz√ľks√©g, ami t√∂k√©letesen passzol a letisztult, minimalista ir√°nyzathoz. Amennyiben √Ėn is¬†modern kandall√≥t¬†szeretne √©p√≠ttetni, tekintse meg v√°laszt√©kunkat!

V√°s√°rl√≥inknak olyan¬†modern kandall√≥kat¬†k√≠n√°lunk, amik be√©p√≠t√©s√ľk ut√°n tov√°bb fogj√°k fokozni a helyis√©g egyed√ľl√°ll√≥ l√°tv√°ny√°t. Nagyon sokf√©le megold√°s k√∂z√ľl is v√°logathat. Ezek nem csup√°n eszt√©tikailag, hanem szerkezetileg is kifog√°stalanok. B√°rmelyik opci√≥t is v√°lasztja, a berendez√©sre hossz√ļ t√°von sz√°m√≠that. A minŇĎs√©g mellett a¬†modern kandall√≥k √°r√°ra¬†is odafigyel√ľnk. Igyeksz√ľnk k√∂nnyen megfizethetŇĎ, korrekt v√©tel√°rakat kialak√≠tani, √≠gy b√°rki sz√°m√°ra el√©rhetŇĎk a berendez√©sek.

A kedvezŇĎ √°r√ļ, sz√≠nvonalas kandall√≥k√©rt nem kell messzire mennie. Ismerkedjen meg a k√≠n√°lattal, √©s v√°lassza ki az √Ėnnek tetszŇĎ berendez√©st! Ha bŇĎvebb inform√°ci√≥kra lenne sz√ľks√©ge, b√°tran keressen fel minket a megadott el√©rhetŇĎs√©geinken, ahol munkat√°rsaink k√©szs√©ggel √°llnak a vevŇĎk rendelkez√©s√©re.

CONSTRUMA KI√ĀLL√ćT√ĀS

2018.03.30.

Szeretettel v√°rjuk kedves √©rdeklŇĎdŇĎinket √©s v√°s√°rl√≥inkat a CONSTRUMA ki√°ll√≠t√°son.
2018. április 11-15. között az G pavilon 201F standján.

Ezen idŇĎ alatt a 1036 Budapest, Lajos utca 78. sz√°m alatti bemutat√≥term√ľnk z√°rva tart!

CONSTRUMA 2018 Térkép

2018.03.30.

2018. április 11-15. között, Standunk a G pavilon 201F standján.

Meg√©rkeztek leg√ļjabb szuper panor√°m√°s g√°z tŇĪztereink!

2016.04.19.

1-2-3 DF oldalakkal.

M√©retv√°laszt√©kunk: L: 1088 ‚Äď 1746 mm k√∂z√∂tt.

Standunk a Construma kiállításon

2016.04.07.

F pavilon 106A stand.

 

CONSTRUMA 2016 Térkép

2016.03.29.

2016. április 6-10. között az F pavilon 106A stand

Meg√ļjult a weboldal

2016.03.27.

Meg√ļjult weboldalunk m√°r az √∂sszes platformr√≥l el√©rhetŇĎ!

Az apr√≥b hib√°k miatt eln√©z√©s√ľket k√©rj√ľk, m√©g p√°r napig folynak a jav√≠t√°sok.

CONSTRUMA KI√ĀLL√ćT√ĀS

2016.03.24.
Szeretettel v√°rjuk kedves √©rdeklŇĎdŇĎinket √©s v√°s√°rl√≥inkat a CONSTRUMA ki√°ll√≠t√°son.
2016. április 6-10. között az F pavilon 106A standján.
 
Ezen idŇĎ alatt a 1036 Budapest, Lajos utca 78. sz√°m alatti bemutat√≥term√ľnk z√°rva tart!
 

Katalógusaink

Lapozza át a Godin és a Cheminées Philippe termékek kínálatát.


El√©rhet√Ķs√©gek
Telefon:+361/ 450-00-35
Mobil:+3630/ 289-51-00
E-mail:info@godinkandallo.hu