Godin kandalló

Godin kandallók

  Prémium kategória  
  Európa talán legpatinánsabb gyártójától  

GODIN - Kályhák, kályha, tűztér

Tüzelőanyaguk a legtöbb esetben fa.

Nagyon lényeges, hogy a fatüzelésű kályhák nemcsak kiegészítő, de biztonsági tartalék fűtést is jelentenek a számunkra.
A kályhák fűtőteljesítményük kiválasztásánál figyelembe kell vennünk a rendelkezésre álló kémény méreteit is.


A tradicionális aknás kályhák mellett több száz féle panorámás tűztérrel ellátott típust kínálunk, amelyekben maradéktalanul érvényesül a pattogó tűz látványa is.
A modern stílusú kályháknál találkozunk a legnagyobb választékkal, ahol a tervezők a kályhákat egész bútorzatokba építették be.


A kályhák formája lehet kör, fekvő vagy álló. Üveg felületük egy,kettő vagy három oldalú.

 

Új kályhát szeretne otthonába vásárolni? Fedezze fel kínálatunkat!

A tél után sokan döntenek új kályha beépítése mellett, ugyanis a korábban használt készülék már nem felel meg az elvárásoknak, ráadásul gyakran nem is biztonságos az alkalmazásuk. Ha Ön is szeretné lecserélni régi kályháját, de még nem tudja, honnan szerezze be új fűtőberendezését, tekintse meg kínálatunkat!

Választékunkban a legkorszerűbb, legmegbízhatóbb kályhák közül válogathat, így, ha tőlünk vásárol, a következő téli szezonnak egy kiváló fűtőberendezéssel vághat neki. Kályháink hosszú éveken át ki fogják szolgálni Önt és családját a hűvösebb évszakokban. A választékunkban található fűtőberendezések igényes megjelenése hozzájárul a rendezett összkép megteremtéséhez, tehát a tőlünk megvásárolt kályhára bátran tekinthet látványelemként is.

Fedezze fel kályhaválasztékunkat, és ha felkeltette érdeklődését valamelyik fűtőberendezésünk, vagy kérdései lennének termékinkkel kapcsolatban, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!

Katalógusaink

Lapozza át a Godin és a Cheminées Philippe termékek kínálatát.


Elérhetõségek
Telefon:+361/ 450-00-35
Mobil:+3630/ 289-51-00
E-mail:info@godinkandallo.hu