A kandallóban égő tűz melegére, színeire, látványára vágyik? Készíttesse el velünk az új berendezést, még az idei fűtési szezon előtt!

A kandalló nagy előnye, amellett, hogy páratlan látványt nyújt, az is, hogy függetlenül a fűtési rendszertől is működtethető. Különösen késő ősszel, illetve még tavasz elején is gyakran előfordul, hogy egy hűvösebb estén már nagyon le tudnak hűlni a falak és didergünk az otthonunkban. Ilyenkor még vagy már nincsen fűtési szezon, nem tudjuk vagy nem akarjuk bekapcsolni a fűtést. A kandallót azonban önmagában is lehet működtetni, csak egy kis gyújtós kell hozzá és máris életre kel a tűz.

A nappaliba építtetett kandalló önmagában és a fűtési rendszer kiegészítőjeként is nagyon jól kihasználható. Rendeljen budapesti kandallóinkból az otthonába és tapasztalja meg Ön is, mennyire csodás az égő tűznél melegedni, csodálni a lángokat bármikor, amikor kedve van hozzá és fázik! Modern, klasszikus, rusztikus stílusú legyen? Ön dönt, mi pedig megtervezzük és elkészítjük!