Godin kandalló

Godin kandallók

  Prémium kategória  
  Európa talán legpatinánsabb gyártójától  

Tűzterek, kandallóbetétek, Tűztér, kandallóbetét

A kandallók látványát együttesen biztosítja annak tűztere és az ezt körül övező burkolata.
A hőleadás és a tűz látványának meghatározója a tűztér.

 

Kép: Panoramique 120 PR

 

- A jó minőségű tűztér vékonyfalú precíziós vasöntvényből készül.
- A látvány szempontjából a tűztér lehet álló vagy fekvő formájú.

- Az ajtaja lehet nyíló vagy nyíló és liftes kivitelű, amely egyesíti a zárt tűztér biztonságát a nyílt égésterű kandallók esztétikai látványával. 
- Az üvegfelülete lehet sík, íves vagy prizmás kivitelű.
- Tüzelőanyaga a legtöbb esetben fa. 
- Fűtőteljesítményüket megosztva az üvegfelületeiken és a vasöntvény bordáikon keresztül adják le a szoba légterébe.


Választékunkban megtalálhatók a vízköpenyes vasöntvényből készült a ház nyílt vagy zárt fűtésrendszerére köthető tűzterek is mechanikus vagy automata szabályozással, amelyek a ház többi helységének a fűtését is tudják biztosítani.


Széles kínálatunkról bemutatótermünkben szakszerű segítséget kap mérnök munkatársainktól a pontos tűztér típusának a kiválasztásához.


A mai modern házaknál nagyon fontos a kandalló fűtőberendezésünk és a ház egyéb gépészeti elemének a szakszerű összehangolása. A gravitációs kéménybe való bekötés előtt minden esetben meg kell oldani az égési levegő utánpótlását.


Ne feledje a kandallóépítés szakképesítést igénylő tevékenység!


Minden tűzterünkhöz biztosítjuk a teljesítmény igazolást és az általunk beépített kandallókra a kötelezően előírt tartalommal a kivitelezői nyilatkozatot.

 

 

Látványos és biztonságos: tűzterek kandallókhoz

A tűz lenyűgöző látványát mindazok élvezhetik, akiknek saját kandalló van az ingatlanukban. A kandalló hangsúlyos alkatrésze a tűztér. Itt történik ugyanis a lényeg, a tűz életre keltése. A tűztereknek kettős feladata van, egyrészt meg kell teremteniük a tűz számára biztonságos teret, másrészt pedig gondoskodniuk kell a látványról is.

A kettőt együtt az üvegezett, zárt tűzterek tudják megteremteni leghatásosabban. Forduljon bizalommal hozzánk, és vásároljon zárt tűztereket, amiknek a használatával a csodás látványról sem kell lemondania! Kiválaszthatja, hogy milyen üvegből készüljön a kandallójához illeszkedő tűztér: sík, prizmás, íves üvegből gyártott vagy panorámás legyen, vertikális vagy keretezett megoldású. Az általunk forgalmazott tűzterek mind alapanyagaikban, mind pedig kivitelezésükben a prémium kategóriás termékek közé tartoznak.

Tervezzen hosszú távra és egészítse ki kandallóját nagyszerű tűzterekkel! A honlapunkon feltüntetett elérhetőségeinken érdeklődjön bátran a részletekről!

Katalógusaink

Lapozza át a Godin és a Cheminées Philippe termékek kínálatát.


Elérhetõségek
Telefon:+361/ 450-00-35
Mobil:+3630/ 289-51-00
E-mail:info@godinkandallo.hu