Kandallók nagy választékban, modern, klasszikus és rusztikus stílusban, megfizethető áron, megbízható cégtől! Keressen minket új fűtőberendezéséért!

kandallók, amióta csak léteznek, rendkívül népszerűek, és talán sosem mennek ki a divatból. Ez nem véletlen, hiszen azon túl, hogy biztosítják a fűtést, fényükkel kellemes hangulatot árasztanak és otthonossá varázsolják a lakást. Már a kandalló puszta látványa is melegséggel tölti el az ember lelkét, begyújtva pedig igazán meghitté teszi a helyiséget. Azonban, mivel tüzelőberendezésről van szó, kiemelt figyelmet kell fordítani a rendeltetésszerű használatra. Az alábbiakban a kandallók biztonságos használatához adunk néhány tanácsot.

Az első és legfontosabb, a szabályszerű kivitelezés, valamint, hogy soha ne hagyjuk ki a műszaki ellenőrzést és a felülvizsgálatot. A kandallóban mindig csak az előírás szerinti tüzelőanyagot égessük, ne tegyünk a tűzre frissen vágott, nedves fát, festékkel vagy más módon szennyezett fát, se műanyagot! A nem megfelelő tüzelőanyagok használatának következtében rengeteg káros anyag rakódik le a rendszerben, ami idővel elzáródást okozhat, és a kéményből a lakótérbe áramolhat a füst, arról nem beszélve, hogy ez mennyire káros a környezetre. Fontos, hogy a kandalló közelében, égésveszélyes területen ne tároljunk semmilyen éghető anyagot. A kandalló ajtó elé érdemes fém parázsfelfogót tenni, hogy egy véletlenül kipattanó szikra ne okozhasson tüzet. Az égésterméket mindig csak teljesen kihűlt állapotban távolítsuk el, sohasem forrón! A kandalló biztonságos használatához hozzá tartozik a rendszeres szellőztetés, hiszen az égéshez szükséges oxigént biztosítani kell. Fontos továbbá, hogy kisgyermeket sose hagyjunk felügyelet nélkül a kandallóval!

Cégünk régóta foglalkozik kandallók forgalmazásával, és kizárólag megbízható, biztonságosan használható berendezéseket kínálunk. Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, tekintse meg választékunkat, ha pedig kérdése merült fel, forduljon bátran munkatársainkhoz! Megfizethető kandalló árakkal és ügyfélbarát kiszolgálással várjuk.