Panorámás, prizmás, íves és síküveges

tűzterek, kandallóbetétek

Látványos és biztonságos: tűzterek kandallókhoz

kandalló tűzterek

A tűz lenyűgöző látványát mindazok élvezhetik, akiknek saját kandalló van az ingatlanukban. A kandalló hangsúlyos alkatrésze a tűztér. Itt történik ugyanis a lényeg, a tűz életre keltése. A tűztereknek kettős feladata van, egyrészt meg kell teremteniük a tűz számára biztonságos teret, másrészt pedig gondoskodniuk kell a látványról is.

A kettőt együtt az üvegezett, zárt tűzterek tudják megteremteni leghatásosabban. Forduljon bizalommal hozzánk, és vásároljon zárt tűztereket, amiknek a használatával a csodás látványról sem kell lemondania! Kiválaszthatja, hogy milyen üvegből készüljön a kandallójához illeszkedő tűztér: sík, prizmás, íves üvegből gyártott vagy panorámás legyen, vertikális vagy keretezett megoldású. Az általunk forgalmazott tűzterek mind alapanyagaikban, mind pedig kivitelezésükben a prémium kategóriás termékek közé tartoznak.

Tervezzen hosszú távra és egészítse ki kandallóját nagyszerű tűzterekkel! A honlapunkon feltüntetett elérhetőségeinken érdeklődjön bátran a részletekről!

 

Katalógusaink

Lapozza át a Godin és Philippe kandalló, kályha és konyhai tűzhely termékkatalógusainkat!

* A katalógusok mérete és az internet sebességének fügvényében megnyitásuk vagy letöltésük eltarthat rövid ideig!

Alternatív szöveg
Godin kandalló
katalógus
godin kalyha katalogus 2021 cover 1
Godin kályha és
konyhai tűzhely katalógus
cheminees philippe kandallo katalogus 2018 cover
Cheminees Philippe kandalló katalógus
cheminees philippe kalyha katalogus 2021 cover 1
Cheminees Philippe kályha katalógus