Modern, klasszikus vagy rusztikus kandallót szeretne? Lépjen kapcsolatba velünk, kínálatunkban garantáltan megtalálja a tökéletes berendezést otthonába!

Ha egy idilli, karácsonyi képet kell elképzelni, szinte biztosan megjelenik rajta a kandalló. Tény, hogy egy kandalló önmagában is segít az otthonos hangulat megteremtésében, de ez a hatás még tovább fokozható egy kis díszítéssel. Az alábbiakban a kandalló karácsonyi díszbe való öltöztetéséhez adunk néhány hasznos tippet.

Első a biztonság!

Bármit pakol a kandalló köré, a legfontosabb a biztonság! Fontos, hogy a belógó díszeket úgy helyezze el, hogy azok ne tudjanak meggyulladni. Számoljon vele, hogy a berendezés tetejére vagy közelébe helyezett tárgyakat nagy hő fogja érni! Kerülje az olyan anyagokat, amik megolvadhatnak, illetve amelyeknek árthat a sugárzó hő!

Használjon fenyőágat!

Klasszikus karácsonyi kandalló dekoráció a fenyőág, melyet kombinálhat fagyönggyel, led fényekkel, színes szalagokkal, girlandokkal. A fenyőágakból készíthet koszorút, melyet a kandalló fölé akaszthat, de a berendezés tetején is remekül fog mutatni egy hosszúkás kompozíció. Fokozottan figyeljen a biztonságra, mert a száraz fenyőág könnyen meggyullad!

Vigye közelebb a természetet!

A kandalló mellé érdemes tűzifát helyezni, akár egy kis kosárba, akár gondosan körberakva vele. Ezzel természetközelivé teszi a helyiséget: aki belép, annak egyből olyan érzése támad, mintha egy kis fa házba érkezett volna, valahol az erdő szélén.

Illatosítson természetes anyagokkal!

A karácsonyhoz szorosan kapcsolódnak bizonyos illatok. A kandalló fölött elhelyezett narancsszeletek, fahéj vagy a narancsba beletűzdelt szegfűszeg nem csak csodás látvány, hanem mesés illattal árasztja el az egész lakást. Akár fel is fűzheti őket, de a fenyőágakkal kombinálva is remekül fognak mutatni.

Néhány klasszikus dísz sosem árt

A textil csizma, kesztyű tovább fokozza a melegség érzést és kis ajándékokat is rejthet bele a gyerekeknek.

Amennyiben szeretné kihasználni a kandalló előnyeit, forduljon hozzánk bizalommal és válogasson kedvére berendezéseink közül!