Rusztikus kandalló: a hangulatos téli esték elengedhetetlen kelléke

Rusztikus kandalló: a hangulatos téli esték elengedhetetlen kelléke

Egy rusztikus kandalló mellett forró teát iszogatni, miközben odakint hull a hó – ez szinte mindenki számára egy idilli kép, amit legalább egyszer szeretne megtapasztalni. Azonban nem kell, hogy ez csak ábránd maradjon, hiszen akár az otthonunkat is díszítheti egy!

A rusztikus kandalló a régmúlt idők hangulatát, a hegyi menedékházak otthonosságát hozza el bárki otthonába, ám fontos, hogy ha mellette döntünk, akkor a környezetet hozzá kell igazítanunk. A kandalló ugyanis mindig a szoba fókuszpontja lesz, és ha elüt a környezetétől, akkor nem a rusztikus kandallót fogjuk idegennek érezni, hanem minden mást, ami körülveszi. Épp ezért érdemes alaposan megfontolni, hová is helyezzük el, hiszen minden egyébre kihatással lesz, az átalakítások pedig nem csak időigényesek, de költségesek is lehetnek.

A rusztikus kandalló Budapesten is beszerezhető, amennyiben hozzánk fordul. Tekintse meg referenciáinkat, majd forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén, és kérjen árajánlatot kollégáinktól!